Nurmiseokset

Nurmiseostemme monipuolisella valikoimalla perustat rehunurmet, laitumet, pikalaitumet, kuivaheinänurmet, LHP-nurmet (luonnonhoitopellot), ekojärjestelmätuen mukaiset monimuotoisuuskasvit ja viherlannoitusnurmet unohtamatta täydennyskylvöä. Lisäksi valikoimastamme löytyy ympäristötuen ehdot täyttäviä kerääjäkasveja.

Valikoimastamme löytyy Tilasiemenen seosvalikoiman nurmiseokset ja lisäksi laaja kattaus pakkaamomme omia siemenseoksia, joita olemme kehitelleet vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Nurmiseoksissa käytetyt siemenet ovat Suomessa tuotettuja aina kuin mahdollista. Joidenkin lajien siementuotanto ei onnistu tai ei ole riittävää Suomessa ja silloin joudumme käyttämään ulkomailla tuotettuja siemeniä. Esimerkiksi valkoapilan, sinimailasen, hunajankukan ja italianraiheinän siemenet ovat aina tuontitavaraa.

Mikäli mikään valmiista nurmiseoksista ei vastaa tarpeisiisi, räätälöimme juuri sinulle sopivan tilan oman seoksen, jonka pakkaamme joko 20 kg:n säkkeihin tai 300-400 kg:n suursäkkeihin. Tilan omaan seokseen saat juuri ne lajikkeet, jotka haluat, ja samalla helpotat kevään työhuippua, kun nurmiseos on valmiina kylvettäväksi.

Tilan omia seoksia voit tilata maaliskuun loppuun saakka, minimitilausmäärä on 400 kg. Jos kiinnostuit omasta seoksesta, ota reippaasti yhteyttä (tarjouspyyntölinkki). Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!
Tilan omat seokset keväälle 2024 on jo tehty, emme ota enää uusia tilauksia vastaan!

Peltokasvien lisäksi valikoimastamme löytyy myös nurmikkosiemeniä puutarhaan ja viheralueille. Tilasiemenen Kotinurmikko kestää kulutusta pitäen pihasi vehreänä. Tilasiemenen Vihernurmikko kasvaa nopeasti kauniiksi ja peittäväksi, ja sen valkoapilat lannoittavat kasvustoa sekä ilahduttavat pörriäisiä. Nurmikkoseos on hyvin matalakasvuinen verrattaessa ns. tuotantonurmiin ja nurmikot ovatkin maatiloilla hyvä vaihtoehto lohkoille, joissa kasvusto halutaan pitää normaalia matalampana.

· Tilasiemenen (TS) nurmiseokset

· Pelto-Paturin (PP) nurmiseokset

· Nurmikot
 

Päivitetty 24.4.2024