Ajankohtaista

  

 • Uusi Siemenoppaamme on julkaistu!
  Siemenoppaastamme löydät koko lajikevalikoimammme ja voit tutustua uutuuksiimme. Siemenoppaamme löydät täältä: www.e-julkaisu.fi/tilasiemen/siemenopas_2021
  Lue lisää
 • Syysviljan siemeniä noutovalmiina
  Syysviljat ovat suositeltava vaihtoehto kevätviljoille haastavien keväiden vuoksi. Meiltä toimitusvalmiina seuraavat tuotteet: -Kws Trebiano-hybridiruis peitattu a' 12 yksikköä/säkki (=500 kg) -Dankowskie Agat-ruis peitattua a' 600 kg ..
  Lue lisää
 • Pellonpiennartapahtuma 1.7.2020
  Järjestämme pellonpiennartapahtuman yhteistyökumppaniemme kanssa Janakkalassa keskiviikkona 1.7.2020.
  Lue lisää
 • Säkkikeräys alkaa taas
  Reilu Teko -säkkikeräyksessä työllistetään nuoria ja tehdään ympäristötekoja Suomen 4H-liitto, Finlands svenska 4H ja paikalliset 4H-yhdistykset järjestävät perinteisen Reilu Teko -säkkikeräyksen. Vuonna 2020 nostamme erityisesti esille nuort..
  Lue lisää
 • Paluu arkeen!
  Palaamme siemensesongin jälkeiseen arkeen ja olemme paikalla ma-pe klo 8-16. Helatorstaina 21.5.2020 liikkeemme on suljettu. Mikäli et pääse paikalle aukioloaikana, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme jättää tilaamasi tuotteet odottamaan noutoa sovittuu..
  Lue lisää
 • Aukioloaikamme:
  Palvelemme teitä seuraavasti lähiviikot: Arkisin klo 8-17 Lauantaina 25.4.2020 klo 9-15 Suljettu 1-3.5.2020
  Lue lisää
 • Peruutimme kevätmarkkinamme!
  Pelto-Paturin kevätmarkkinat PERUTTU! Koronaa kunnioitamme sen verran, että emme testaa sen tehoa toukoajan kynnyksellä maanviljelijöihin. Nyt on tärkeintä, että kylvöt tehdään ajallaan, kun keväästä tulee muutenkin haastava. Keväällä 2021..
  Lue lisää
 • Nyt on paras aika siemenhankinnoille!
  Laji- ja lajikevalikoima on vielä hyvin kattava, ainoastaan muutamat uutuuslajikkeet ja puitavat herneet ovat loppuneet. Luomuna löytyy edelleen Astronaute-hernettä. Nyt kannattaa aloittaa myös omien nurmiseosten suunnittelu. Otamme vastaan Tilan..
  Lue lisää
 • Joulu ja vuodenvaihde Pelto-Paturilla
  Vuosi on vaihtumassa ja on käsillä viimeiset hetket vuodenvaihdeostoksien tekemiseen tilinpäätöstä ajatellen. Palvelemme teitä lähiviikot seuraavasti : Perjantaina 20.12. klo 8-16 Maanantaina 23.12. klo 8-12 puhelimitse 24-26.12. olemm..
  Lue lisää
 • KoneAgria Jyväskylässä 10.-12.10.2019
  Tilasiemen on mukana KoneAgria-messuilla Jyväskylässä osastolla C531. Pelto-Paturilta Eliisa on tavattavissa osastolla lauantaina. Jukkaan voit törmätä näyttelyvieraana perjantaina messualueella. Tervetuloa keskustelemaan lajikkeista kanssamme! ..
  Lue lisää