Ajankohtaista

  

 • Nurmisiemenvalikoima on parhaimmillaan juuri nyt!
  Varastosta löytyy kaikenlaisia herkkuja: sinimailasia, apiloita, valmiita seoksia, unohtamatta nurmikkoseoksia. Tervetuloa ostoksille! Olemme paikalla arkisin 8-17.
  Lue lisää
 • Lämmin kiitos markkinavieraille! Arpajaisissa onnetar suosi seuraavia:
  1. palkinto suursäkillinen sertifioitua siementä: Markku Keijälä 2. palkinto rikkakasvien torjunta-ainepaketti: Heikki Perälä 3.-6. palkinto 10 kg nurmikkosiemeniä: Hannele Airola Tarja Forsström Heini Ketola Mika Kämäri 7. palkinto RG..
  Lue lisää
 • Kevätmarkkinat 2018 lähestyvät!
  Järjestämme jo perinteiset kevätmarkkinat lauantaina 7.4.2018 klo 11-14 pihallamme. Paikalla on asiantuntijoita ainakin seuraavista yrityksistä: Antti-Teollisuus, Hämeen Traktori, Bayer, Berner, Dow Agro Sciences, Hankkijan konemyynti, OP Janakkala, ..
  Lue lisää
 • Tulossa SPR:n EA 1-kurssi, Trafi-kelpoinen
  Ensiapukoulutus Aarnionärhi järjestää yhteistyössä Pelto-Paturin kanssa ammattikuljettajien ammattipätevyyskelpoisen kaksipäiväisen SPR 1-ENSIAPUKURSSIN Turengissa Lounaskellari Emmissä (Harvialantie 7A) perjantaina 9.2. ja maanantaina 12.2.2018 klo ..
  Lue lisää
 • Rauhallista Joulua ja Aurinkoisempaa Vuotta 2018!
  Pelto-Paturin toimistotontut ovat töissä perjantaina 22.12. ja välipäivinä 27.-29.12.2017 klo 9-16. Pakkaamotontut ovat sen sijaan jo siirtyneet joulupuuhiin loppuvuodeksi.Mikäli harkitset tilinpäätösostoja, kannattaa huomioida mahdollisen pankkilak..
  Lue lisää
 • Uusi siemenopas ja uusi siemenkausi
  Haastava kasvukausi koettelee viljelijöitä vieläkin. Meilläkin puinnit ovat vielä kesken lokakuun puolessa välissä. Tästä huolimatta ensi keväänä kylvetään taas. Nopeimmat ovat jo tilanneet siemenet ja uutuudet viedään käsistä tänäkin vuonna. Viljely..
  Lue lisää
 • KoneAgriassa nähdään!
  Tampereen KoneAgria-näyttely on perinteisesti kesken puintien. Tilasiemen löytyy Farmitin yhteisosastolta B100. Pakkaamoltamme on osastolla paikalla Nalle eli Jukka torstaina 9-13 ja Eliisa perjantaina klo 13 asti. Jos haluat tavata sen jälkeen iltap..
  Lue lisää
 • Syysviljojen siemenhankinta kannatta tehdä nyt!
  Siemenhankinnat syysviljojen kylvöille ovat nyt ajankohtaiset. Ruisvaihtoehtomme ovat perinteiset Reetta ja Dankowskie Agat. Hybridirukiimme ovat KWS Livado ja uutuutena KWS Binntto. Syysvehnälajikkeemme ovat Ceylon ja Arktika. Urhosta meillä o..
  Lue lisää
 • Reilu Teko-lannoitesäkkikeräys 2017 käynnistyy jälleen, olemme mukana!
 • Kiitos kevätmarkkinavieraille ja yhteistyökumppaneille!
  Kevätmarkkinoillamme kävi tänäkin vuonna mukavasti väkeä raikkaasta kelistä huolimatta. Tilasiemenen arvonnassa RGT Planet-sateenvarjon voitti Pasi Myllymaa. Lämmin kiitos vielä kerran vierailijoille ja yhteistyökumppaneillemme!
  Lue lisää